Tot să fii funcţionar la Tecuci

 

Update

Veste bună! În jurul orei 13.30 am fost sunaţi de viceprimarul Tecuciului care ne-a informat că a ajuns în Primărie. Acesta a menţionat că printr-o dispoziţie a primarului nu mai ia maşina acasă de două luni şi că a ajuns la Casa de cultură după ce a fost la nişte cursuri, dezminţind astfel informaţia oferită de noi. Despre motivul prezenţei sale în sediul de partid nu ne-a oferit nici o informaţie.

 

Tecuci, 26 martie 2021, ora 12,30. Tecucenii, şi nu numai, ce au de rezolvat situaţii care să implice prezenţa viceprimarului sau a altor membri de frunte PSD bine poziţionaţi în administraţia locală sunt rugaţi să aibă puţintică răbdare.

La această oră, în timpul programului de lucru, cei enumeraţi se află la sediul PSD unde pun municipiul, şi nu numai, la cale.

După Alec Vlasie, angajat la Societatea Administrarea Cimitirelor și a Spaţiilor Verzi, în jurul orei amintite în sediul de partid a intrat şi Oliwer Drăgan, viceprimarul Tecuciului.

Cei doi funcţionari şi alţii ca ei, care la această oră şi-au părăsit posturile, sunt plătiţi din bani publici pentru a-şi rezolva problemele de partid.

De menţionat este şi faptul că de la Primărie la Casa de cultură Oliwer Drăgan s-a deplasat cu maşina de serviciu. Am descoperit-o parcată în spatele instituţiei de cultură. După terminarea şedinţei de partid, viceprimarul se va deplasa cu maşina acasă şi o va folosi pe parcursul weekendului, consumând combustibil şi înregistrând ore de uzură plătite din banii contribuabililor tecuceni.