Jandarmii gălăţeni la datorie

 

Aflată cu copilul într-un parc, o mămică a sunat la 112 și a reclamat faptul că un bărbat plimbă un câine periculos, fără botniță, lângă locul de joacă al copiilor. La fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmerie.

Până la sosirea oamenilor legii, proprietarul a pus botnița câinelui. Revoltat că femeia i-a atras atenția, bărbatul a provocat scandal și a început să o înjure. Jandarmii l-au sancționat cu amendă în cuantum de 200 lei.  

Pentru un loc de parcare în fața blocului, doi bărbați s-au certat minute bune, până la sosirea jandarmilor. Unul dintre aceștia l-a acuzat pe celălalt că i-a ocupat locul unde își parchează mașina de obicei și i-a cerut să o mute. Pentru că a refuzat, între cei doi a început o dispută verbală.

Jandarmii au constatat că locul de parcare nu este atribuit legal și nu există nici un motiv pentru care celălalt conducător auto să își mute autovehiculul.

De față cu jandarmii, cei doi bărbați și-au încheiat disputa verbală și au fost avertizați că în cazul în care vor continua cearta li se va aplica o sancțiune contravențională pentru provocare de scandal.