Minor accidentat pe trecerea de pietoni. Patru autovehicule implicate într-un carambol

 

Minor accidentat pe trecerea de pietoni

Luni, 12 aprilie a.c., în jurul orei 7.40, pe DJ 240, în comuna Ghidigeni, s-a produs un incident rutier soldat cu rănirea unui pieton.

Un minor de 6 ani, ar fi fost acroșat de o autoutilitară, condusă de un tânăr în vârstă de 21 de ani, în timp ce traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal.

Victima a fost condusă la spital, unde a rămas internată pentru investigații medicale, iar conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu se afla sub influența alcoolului.

Patru autovehicule implicate într-un carambol. Un pasager rănit

În aceeaşi zi, pe DN 25, în afara localității Șendreni, s-a produs un incident rutier în care au fost implicate patru autovehicule.

Din primele verificări, a rezultat că accidentul s-ar fi produs ca urmare a nepăstrării distanței regulamentare în mers, trei autoturisme intrând în impact față – spate și un microbuz, de pe banda opusă, fiind acroșat în partea laterală.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui bărbat în vârstă de 37 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme.

Cei patru conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentele.

 

You cannot copy content of this page