Daria Șărban a fost premiată pentru rezultatul obținut la emisiunea „Românii au talent”

 

Daria Emanuela Șărban a împlinit recent 13 ani și este elevă în clasa a VI-a la Şcoala gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci. De patru ani este pregătită la Şcoala de Canto a Casei de cultură, fiind coordonată de prof. Claudiu Vişan.

 În trecut, Daria a cochetat cu dansul, echipa de majorete, iar de ceva timp  frecventează şi Clubul Şcolar Sportiv Tecuci. Coordonată de prof. Titu Irinel Coman, a reuşit să obţină titlul de Campioană naţională la săritura în înălţime şi vicecampioană naţională la aruncarea greutăţii. Practic, Daria îmbină învățatul cu muzica și sportul, formând o armonie perfectă a trupului și sufletului.

Participarea la emisiunea „Românii au talent” cu melodia „Rollin’ on the river” i-a adus Dariei patru de „DA״, fiind calificată pentru etapa următoare.

Pentru prestația și energia cu care a cucerit publicul și jurații, astăzi, 14 aprilie, Daria Șărban a fost premiată de Casa de cultură și Asociația „Balinte Ionela”.

 Directorul instituției, Cristian Călugăru împreună cu Claudiu Vișan – prof. coordonator i-au înmânat o  Diplomă de merit pentru prestația de la Tv, iar Ionela Balinte – reprezentanta Asociației i-a oferit un premiu financiar, respectiv tichete valorice de 500 lei, oferit de familia Crișan, patronii magazinului  All Sport Tecuci.

Alături de aceste atenții, Daria a fost felicitată pentru prestație și i s-a urat succes în competiția următoare.