Ruşine! Consilierii județeni PSD din Tecuci au dat bir cu fugiții pentru a nu vota proiecte de interes major pentru municipiul nostru

 

Astăzi a avut loc ședința ordinară a Consiliului Judeţean Galaţi. Consilierii au fost solicitaţi să aprobe bugetul local al judeţului Galaţi pe anul 2021 şi estimările pe anii 2022-2024.

Reamintim că la acest proiect, consilierii judeţeni PNL au depus mai multe amendamente care privesc municipiul Tecuci, respectiv: Alocarea sumei de 2.000.000 lei pentru Spitalul „Anton Cincu” din Tecuci; Alocarea sumei de 200.000 lei necesari pentru întocmirea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI) privind reabilitarea Policlinicii şi a staţiei de ambulanţă din municipiul Tecuci; Alocarea sumei de 300.000 lei necesari pentru realizarea studiului de fezabilitate privind construirea de locuinţe de serviciu şi de intervenţie în spaţiul deţinut de Consiliul Judeţean, localizat pe str. Mihail Kogălniceanu din Municipiul Tecuci; Alocarea sumei de 2.100.000 lei necesari pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru construirea centurii ocolitoare Matca – Tecuci – Munteni; Alocarea sumei de 1.500.000 lei necesari pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru realizarea variantei ocolitoare a aglomerării rurale ce leagă localităţile Tudor Vladimirescu – Lieşti – Iveşti – Barcea – Umbrăreşti – Drăgăneşti – Tecuci – Matca.

Se aștepta cu interes această ședință pentru ca ai noștri aleși să ne reprezinte municipiul și obiectivele benefice tecucenilor și locuitorilor din comunele învecinate.

Numai că acești consilieri PSD din Tecuci – Constantin Grosu, Liliana Cambanache și Valeriu Mănăilă nu și-au arătat deloc dovada atașamentului față de orașul natal și cetățeni, dând bir cu fugiții din comisiile de specialitate și refuzând să voteze.

Astfel, nu s-a putut întruni cvorumul necesar iar amendamentele benefice Tecuciului, care au fost propuse de consilierii județeni PNL nu au fost acceptate.

„<Stimabilii> noștri colegi consilieri județeni de la PSD au aplicat tactica <fugii> din comisiile de specialitate, adică au fost prezenți online dar nu au vrut să voteze și prin urmare nu s-a putut întruni cvorumul necesar. Rezultat: Nu au fost acceptate amendamentele pe care le-am propus. Adică au preferat să fie lași decât să-și asume votul! Rușine!”, a declarat consilierul judeţean Codruţ Manoliu.