O consilieră a lucrat trei ani după ce i s-a desființat postul. Femeia a avut inclusiv măriri de salariu

 

Consiliera personală a fostului primar a continuat să vină la serviciu timp de trei ani după ce i s-a desființat postul, iar în această perioadă a primit salariu

Caz demn de I.L. Caragiale în primăria comunei Stănești, din Gorj. Consiliera personală a fostului primar a continuat să vină la serviciu timp de trei ani după ce i s-a desființat postul. În această perioadă, ea a primit salariu, ba chiar a beneficiat și de majorări salariale.

Un control ANAF a stopat totul. Inspectorii au catalogat ilegală salarizarea femeii după desființarea postului și au cerut returnarea banilor încasați în tot acest timp. Femeia implicată în poveste a precizat pentru Digi24 că n-a fost anunțată că i s-a desființat postul, așa că în opinia sa cine este vinovat, să plătească.

Consiliera personală a fostului primar a rămas fără funcție în 2017, când s-a modificat organigrama primăriei, dar a continuat să semneze condica, să încaseze salariu, să beneficieze de concediu și chiar să primească majorări salariale, scrie digi24.ro.

 

Citeşte în continuare…