Bugetul Municipiului nu a fost votat de consilierii PSD și UIPT

 

Astăzi a avut loc ședința ordinară a Consiliului local, pe ordinea de zi cel mai important proiect fiind „Proiect de hotărâre nr. 36/07.04.2021 privind aprobarea bugetului inițial centralizat de venituri și cheltuieli și a programului de investiții publice pe grupe de investiții și surse de finanțare al UAT Municipiul Tecuci, pe anul 2021”.

Chiar dacă ieri, 22 aprilie, a avut loc dezbaterea publică a acestui buget, nu au avut bunăvoința să participe tocmai acei consilieri care astăzi au fost vocali pe seama acestuia. Ei au considerat că Tecuciul și tecucenii nu merită să aibă investiții în târgul nostru, mai ales că în câteva zile suntem deja în a cincea lună a anului.

Consilierii care pun bețe-n roate lucrărilor care ar trebui să se desfășoare în municipiul nostru, care nu dau curs investițiilor vitale și închid practic visteria administrației pentru salariile funcționarilor publici, ai plății lucrărilor demarate, a plăților către furnizori, către persoane cu handicap, plăți ale utilităților și lucrărilor în unități de învățământ și instituțiilor aferente și tot ce înseamnă surse pentru obiective sunt din UIPT și PSD.

Acești consilieri care au blocat totul sunt: Claudiu Gavril, Florin Grama, Mirela Paraschiv, Cosmin Miron, Remus Pascal, Constantin Ursulică, Lucian Pădure, Oliwer Drăgan, Mihai Martin, Dan Istrate, Tudor Cîmpanu.

S-a sperat de-a lungul acestui mandat, în cele câteva luni scurse, că acești consilieri enumerați vor lucra în interesul cetățeanului, așa cum au rostit jurământul, dar, se pare că nu fac altceva decât circ la fiecare ședință, uitând cu desăvârșire care este rolul pentru care au fost aleși de tecuceni să-i reprezinte. De circ s-a cam săturat lumea în mandatul fostei administrației, mai așteptăm și proiecte realizabile pentru Tecuci.

 

One thought on “Bugetul Municipiului nu a fost votat de consilierii PSD și UIPT

  1. Având în vedere că de 7 luni activitatea Consiliului Local Tecuci este practic blocată de consilierii PSD și UIPT trebuie sesizată Prefectura pentru dizolvarea Consiliului Local și organizarea de noi alegeri pentru Consiliul Local Tecuci. Totodată, se impune sesizarea Parchetului și trimiterea în judecată a consilierilor celor două partide. Cred că acești consilieri ar trebui să nu își mai primească indemnizațiile și să fie puși să restituie zecile de milioane încasate până acum, deși nu au făcut nimic pentru comunitate.

Comments are closed.

You cannot copy content of this page