Inovatorul Cosmin Ciolacu premiat la Tecuci

 

Cosmin Ciolacu, un tânăr din Tecuci, absolvent al Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş”, care actualmente este student în anul II la Facultatea de Matematică și Informatică din București, a participat de curând la emisiunea „Imperiul Leilor”, difuzată pe Pro TV.

Cosmin a apărut în faţa leilor cu un proiect bine pus la punct, respectiv o platformă de studiu şi evaluare online, concepută pentru contextul pandemic.

 Impresionați de ideea tânărului tecucean, în vârstă de 22 de ani, jurații i-au propus investiţii substanţiale în compania pe care doreşte să o lanseze pe piaţă, pentru ca acest proiect să ajungă în şcolile din România.

Astăzi, 27 aprilie, Cosmin, alături de tatăl și fratele său, au fost invitați de Asociația Balinte Ionela pentru a i se acorda o atenție pentru inteligența de care dă dovadă tânărul antreprenor IT.

După felicitările cuvenite, Cosmin a primit un set de căști Apple din partea firmei MTC Construct SRL Tecuci, administrată de familia Pavel, un lănțișor de argint cu pandantiv personalizat de la bijuteria Cento Gioelli, a familiei Cărăuș și o diplomă de excelență din partea Asociației Balinte Ionela.

Persoanele inteligente merită respectul nostru. Felicitări Cosmin și mult succes în continuare!