Tecucenii pedepsiţi de PSD fiindcă au avut altă opţiune politică

 

Tactica adoptată de strămoşii noştri, prin incendierea culturilor şi otrăvirea fântânilor în calea invadatorilor, a fost transformată de PSD la Tecuci în distrugerea străzilor din municipiu.

Reamintim faptul că Rotary Construcții efectuează în orașul nostru lucrări contractate de la Apă Canal Galați, societate condusă de Gelu Stan, pus în funcție și menținut la conducere de către PSD.

 Anul trecut, patronul Rotary, Mihai Rotaru, şi fostul primar PSD al sectorului 5 Bucureşti, Daniel Florea, au fost surprinşi, de reporterii Flux24, pe o terasă din Mamaia bând „aldămaşul” după ce Rotary a preluat contractul de reabilitare termică a blocurilor din sectorul 5.

Tot anul trecut, reprezentantul Rotary a sunat în redacţie pentru a ne asigura că lucrările din municipiul nostru vor fi finalizate şi că Tecuciul va deveni o metropolă, fără să facă precizarea dacă lucrările vor fi încheiate peste un an, doi, sau zece. Între timp, săpăturile făcute de firma Rotary pe străzile din Tecuci au dus municipiul în urmă cu zeci de ani şi au pus la grea încercare nervii contribuabililor tecuceni.

Transformarea Tecuciului într-un veritabil câmp de luptă şi blocarea bugetului local de către consilierii PSD şi UIPT se pare că sunt părţi dintr-un plan prin care tecucenii sunt pedepsiţi de PSD fiindcă au avut altă opţiune politică.