Bugetul local blocat de consilierii opoziţiei

 

Vineri, 23 aprilie 2021, consilierii au fost solicitaţi în şedinţa ordinară a Consiliului local să aprobe bugetul iniţial centralizat al UAT Municipiul Tecuci pentru anul 2021. La această invitaţie au răspuns prezent consilierii PNL, consilierii locali PSD şi UIPT preferând să se abţină.

Astfel, bugetul care asigură buna funcţionare a municipiului, continuarea lucrărilor începute, precum şi angajarea de noi investiţii, nu a fost considerat o prioritate de majoritatea consilierilor locali de la PSD şi UIPT.

Primarul Tecuciului, considerând că poate n-au înţeles ideea, fiindcă sunt nou aleşi în funcţie şi nu au experienţă, a convocat consilierii locali şi în 28 aprilie pentru a-şi da acordul. Nici de această dată aceştia nu au fost de acord cu bugetul.

Pe parcursul şedinţei extraordinare, unul dintre consilierii opoziţiei a lansat propunerea că bugetul trebuie să fie schimbat din temelii fiindcă ei, consilierii PSD şi UIPT, au de depus vreo zece sau douăzeci de amendamente. La douăzeci de amendamente, nu mai este vorba despre bugetul municipiului, ci despre bugetul lor, al consilierilor PSD şi UIPT, care se pare că au altă agendă administrativă.  

 

2 thoughts on “Bugetul local blocat de consilierii opoziţiei

 1. PSD-UL a băgat orașul în rahat pană în gât.
  Buget nu avem.
  Au votat un împrumut de 300 de miliarde, pe care acum vor să-l anuleze, dar nu se mai poate.
  De ce? Acea hotarâre a pesediștilor lui Hurdubae produce efecte.
  Fostul primar a plătit deschiderea liniei de credit și a încheiat contractul de împrumut, deși hot. C.L. era atacat în justiție de prefect.
  Lunile au trecut, primăria nu a accesat prima tranșă de împrumut, așa că Primăria a fost notificată să plătească în jur de 500 de milioane lei vechi penalizări, sumă care crește zi de zi.
  Între timp a venit și hot. Tribunalului, care spune că primăria poate folosii acești bani pentru asfaltarea celor 33 de străzi prevăzute în Hot. C.L., însă PSD și UIPT se opun.
  Acum rămâne să vedem ce va spune Curtea de Conturi, cine va trebui să restituie aceste sume: Hurdubae sau actuali consilieri pesedisti si uipetisti. Am înțeles că a intrat pe fir și DNA-ul.

 2. Abia aștept să-l văd pe cch în pușcărie. Exceptând faptul că, împreună cu spartacus au distrus orașul, pe mine m-a trimis în șomaj, fără motiv, a fost ambiția personală. Nici nu a avut curaj să-mi spună direct, a trimis-o pe Cambanache, gogosareasa.

Comments are closed.

error: Content is protected !!