Consilierii locali PSD şi UIPT au solicitat o întâlnire la care au strălucit prin absenţă – Video

 

Şedinţa Consiliului local Tecuci care s-a desfăşurat în 28 aprilie 2021 a fost marcată de intervenţia consilierului local UIPT Mirela Magda Paraschiv.

„Haideţi să ne întâlnim, să stăm la o masă, fără presă şi fără transmisiuni în direct, să găsim soluţii! Când spuneţi, atunci venim. Numai să ne convocaţi”, a fost iniţiativa consilierului UIPT.

Joi, 6 mai 2021, aşa cum a promis, primarul municipiului a invitat consilierii locali pentru a găsi soluţii astfel încât proiectele de interes major pentru oraş să poată fi implementate. Din păcate, consilierii PSD şi UIPT nu au binevoit să dea curs invitaţiei la întâlnirea solicitată chiar de către aceştia.

„Am făcut un nou pas spre dialog și am invitat cele două partide – UIPT și PSD – la un dialog deschis  despre bugetul Tecuciului. Căci fără buget suntem blocați. Din păcate, niciunul dintre consilierii celor două partide nu a fost prezent.

Faptul că nu pun preț pe o invitație care vine din partea primarului nu mă deranjează. Sunt însă dezamăgit de lipsa lor de respect la adresa tecucenilor”, a declarat edilul Lucian Costin.

Nouă nu ne rămâne decât să aflăm ce aveau de discutat consilierii locali PSD şi UIPT „fără presă şi fără transmisiuni în direct”.

 

 

error: Content is protected !!