Secția de Pediatrie a fost dotată cu un nou ecograf indispensabil copiilor

 

 Dacă în luna februarie a acestui an consemnam un exemplu de solidaritate și implicare între patronii societăților comerciale, primar și Asociația „Balinte Ionela” pentru achiziționarea a două aparate medicale către Pediatria Tecuci, astăzi trebuie să mai adăugăm alt aparat în custodia unității sanitare, la fel de indispensabil în munca medicilor.

Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului municipal „Anton Cincu” a primit în data de 12 mai, un Ecograf Versana Balance cu două sonde converse, una pentru Pediatrie și alta microconversă pentru Neonatologie. Aparatul, performant în ecografia micuților, a costat 87.822 lei, iar banii au fost donați de firme private către Asociația „Balinte Ionela”.

 „Acest proiect de achiziționare a echipamentului medical a fost posibil datorită sponsorizării făcute de patronii societăților Marcoser SRL, Fermsuin SRL, Revival SRL, Artesana Internațional SA, Diaplant Interagro SRL, Cristalin Import Export SRL. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat, sperând ca împreună să reușim să ajutăm în continuare copiii pentru a avea șansa unei vieți sănătoase. Vă așteptăm în continuare alături de proiectele noastre, deoarece atât Pediatria cât și Neonatologia din Tecuci au nevoie de achiziția unor aparate medicale de specialitate”, a precizat  Ionela Balinte, președinta Asociației.