Lămuriri privind întârzierile la colectarea gunoiului

 

Datorită situației create prin faptul că cele trei autogunoiere s-au defectat ieri, 12 mai 2021, nu am putut respecta programul de colectare a gunoiului menajer.

Astăzi, după ce astă noapte am reușit sa reparăm una dintre ele, am încercat să recuperăm, dar este foarte dificil să facem față cu o mașină la trei trasee.

Și la această oră personalul Companiei de Utilități Publice se află pe traseu pentru a colecta gunoiul.

Prezentăm scuze tuturor tecucenilor pentru disconfortul creat.

Mâine vom întra și cu a doua autogunoieră, pe care o vom repara în noaptea aceasta.

Asigurăm toți tecucenii de toată disponibilitatea de a acționa, dar utilajele fiind vechi și cu un grad de uzură avansat nu putem face performanță.

Sperăm ca după aprobarea bugetului să putem îmbunătăți activitatea de colectare a gunoiului menajer.

 

CUP Tecuci

 

3 thoughts on “Lămuriri privind întârzierile la colectarea gunoiului

  1. Maistrul ajuns mare director, susținut de PSD șu UIPT, să nu se mai plângă că utilajele sunt vechi și uzate, ci să explice tecucenilor de ce a cumpărat mini automăturători la preț de elicopter și a aruncat cu miliardele pe contracte de asistență juridică și pentru servicii de achiziții publice. Demisia maistre, că se strânge lațul, se aude zăngănit de cătușe.

  2. Acum nu au mașini? Dar cine l-a împiedicat să se doteze cu autogunoiere? De ce să sufere populația pentru spăgarii din C.U.P care au cumpărat 2 mașinuțe de măturat trotuarele cu 11 miliarde? Bani care prin votul consilierilor PSD, din timpul mandatului Hurdubae, sunt girați de Primărie, adică vor fi plătiți din taxele și impozitele tecucenilor. Ce se întâmplă la această societate e de domeniul penalului, și mă mir că directorul acestei societăți nu a fost săltat până acum. Dar nu e timpul pierdut.

  3. Dvs. știți cine se ocupa de repararea acestor mașini? Nu? Vă spun eu. Un consilier local din Tecuci, Cezar Croitoru (UNPR), făcea afaceri cu Compania de Utilități Publice a municipiului Tecuci.
    SC Cezali SRL a încasat în ultimii ani sume consistente de bani de la societățile Consiliului Local. Numai în decursul anului 2017, societatea consilierului local Cezar Croitoru a supt de la bugetul local aproape 1 miliard de lei. Cezar Croitoru s-a lăudat în repetate rânduri de prietenia strânsă pe care o avea cu primarul de atunci, Cătălin Constantin Hurdubae, astfel încât în baza acestei prietenii a obținut mai multe contracte de reparații a mașinilor de la CUP. În foamea după miliardele tecucenilor, Croitoru a sfidat și legile statului și Agenția Națională de Integritate. Fiind consilier local în funcție, dar și director general al SC Cezali SRL, după cum reiese din Declarație de Avere Croitoru Cezar-15.06.2017 , Croitoru s-a aflat în conflict de interese, și cu bună știință a votat H.C.L.-uri ale Consiliului local, încălcând flagrant prevederile Legii nr. 161/2003, lit.d), lit.e)

Comments are closed.

error: Content is protected !!