Prejudiciu de 1600 euro lunar descoperit la Primărie

 

Update: SIM-urile descoperite sunt pentru abonamente între 25 şi 65 euro lunar. Astfel, Primăria Tecuci plătea cel puţin 8000 de euro lunar, respectiv 39.200 lei, pentru servicii pe care nu le utiliza.

 

Tecucenii, şi nu numai, care au încercat ieri, 18 mai, să apeleze funcţionarii Primăriei Tecuci, pe numerele de serviciu, au avut neplăcuta surpriză să constate că nici un număr de fix sau mobil nu funcţionează.

Pentru a pune capăt unei incertitudini, ne-am interesat şi vă putem transmite că Primăria este acolo, vă aşteaptă în continuare să plătiţi taxele şi impozitele şi să vă rezolvaţi diversele probleme.

Serviciul de telefonie a fost suspendat după ce primarul Lucian Costin a refuzat să plătească furnizorului factura pentru serviciul de telefonie, care pe luna trecută a fost de 75.000 lei, respectiv 750 milioane lei vechi.

Ieri au fost făcute investigaţii pe marginea contractului semnat de fosta administraţie cu furnizorul de telefonie. Astfel, într-o pungă au fost descoperite 320 de SIM-uri pentru care Primăria plătea abonament de 5 euro lunar.

Pentru cele 320 de abonamente se plăteau  1600 euro/lună, fără ca cineva să beneficieze de servicii. Acum, cei care au girat contractul sunt buni de plată, iar prejudiciul creat se întinde pe mai multe luni.

 

One thought on “Prejudiciu de 1600 euro lunar descoperit la Primărie”

  1. TARZIMAN de la protocol ,avea portbagajul plin de tablete si telefoane.

Comments are closed.

error: Content is protected !!