SC GEGI SRL se retrage din transportul public local

 

Unul dintre proiectele aflate la mapa consilierilor pentru şedinţa Consiliului local Tecuci care se va desfăşura mâine prevede aprobarea prin atribuire directă, în regim de urgenţă, a Serviciului de transport public local prin curse regulate în municipiul Tecuci, pentru o perioadă de maxim 12 luni.

Printr-o adresă, Societatea GEGI SRL Tecuci a informat Primăria că nu mai doreşte să presteze servicii de transport public local, imediat după finalizarea obligaţiilor stabilite de autoritatea locală prin contractul din februarie 2020.

În urma negocierilor dintre Primărie şi cei doi operatori rămaşi, SC CLAUSTOUR SRL Tecuci a făcut dovada cu documente aferente mijloacelor de transport disponibile aflate în proprietatea societăţii, că poate efectua serviciul de transport public local în condiţii de siguranţă şi confort. CLAUSTOUR SRL a acceptat toate condiţiile privind desfăşurarea şi efectuarea transportului public local pe traseele atribuite SC GEGI SRL Tecuci.

În şedinţa de mâine, consilierii locali sunt solicitaţi să aprobe ca Serviciul de transport public local să fie efectuat în aceleaşi condiţii şi de către aceiaşi operatori de transport care au efectuat acest serviciu până în prezent pe traseul nr. 6 (Cartier Bălcescu – Piaţa Centrală) de CLAUSTOUR SRL şi traseul nr. 7 (Cartier Cernicari – Piaţa Centrală) de ISCORA SRL.  

Pentru traseele nr. 2 şi nr. 3 (Cartier Tecuciul Nou – Piaţa Centrală – Zona Industrială) serviciul de transport public local se va efectua cu respectarea programului orar actual şi în aceleaşi condiţii de către SC CLAUSTOUR SRL Tecuci.

 

One thought on “SC GEGI SRL se retrage din transportul public local

Comments are closed.