După ani de zile au reînceput lucrările la Centură – Video

 

Ieri, 21 mai 2021, în prezenţa reprezentantului DRDP Iaşi, a fost predat amplasamentul pentru Construcţia variantei de ocolire a municipiului Tecuci – rest de executat, către Antreprenor.

Beneficiar este CNAIR, prin DRDP Iaşi, iar antreprenorul este format din asocierea SC MAVGO Holding SRL, SC Antrepriza de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi SRL, SC BDU Maxi Construct SRL, HYDROSTROY AD.

„În urmă cu câteva săptămâni, la Tecuci, Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere a semnat contractul pentru atribuirea lucrărilor privind continuarea lucrărilor privind obiectivul Centura ocolitoare a Municipiului Tecuci.

Acum două zile s-a semnat la Bucureşti ordinul de începere pentru aceste lucrări, iar în cursul zilei de ieri a fost semnat procesul-verbal pentru preluarea amplasamentului.

Vor începe lucrările atât de importante pentru Tecuci şi pentru tecuceni, iar o dată cu finalizarea acestor lucrări sperăm să intrăm în cel mai scurt timp în refacerea infrastructurii pe actualul trafic greu din municipiul Tecuci.

 Încă de la preluarea mandatului de primar am ales să bat drumurile Bucureştiului, acolo unde am găsit o deschidere totală din partea Guvernului Orban, din partea miniştrilor. Am depus eforturi împreună cu aceştia pentru deblocarea acestui proiect de investiţii, această centură ocolitoare foarte importantă pentru noi, pentru tecuceni şi iată că am reuşit să scoatem din sertare acest proiect, l-am şters de praf şi l-am repus pe făgaşul normal de licitaţie.

Astăzi vorbim despre predarea amplasamentului. Sper din tot sufletul ca antreprenorul să-şi respecte termenul prevăzut în contract, iar lucrările să fie de cea mai bună calitate.

Evident că aş putea vorbi şi despre PSD, cei care au făcut circ pe acest proiect, dar nimic concret, au rupt contracte în faţa presei, însă lucruri realizate, concrete, pentru comunitatea noastră din Tecuci nu s-au întâmplat.

Acelaşi PSD care bagă beţe în roate de şapte luni de zile, de când am preluat mandatul de primar, la toate proiectele de dezvoltare a municipiului Tecuci”, a declarat astăzi primarul Lucian Costin.