Strada Transilvaniei în lucru – Foto

 

Gropile din carosabil dau mult de furcă, atât șoferilor cât și pietonilor. Cetăţenii reclamă starea deplorabilă a drumurilor, fapt care persistă de mult timp în municipiul Tecuci.

După ce a început să răscolească mai toate străzile pentru a demonstra că are de gând să facă treabă la sfârşitul celor patru ani de mandat, Hurdubae a plecat în drumul lui iar noi am rămas cu străzi de coşmar. A fost iarnă, nu s-a lucrat, a sosit primăvara dar consilierii opoziției au tărăgănat bugetul local până spre fine de lună mai.

Astăzi, de dimineață, unii muncitori prestează pe strada Transilvaniei, acolo unde posibilitatea de a rămâne cu roata autoturismului în craterele formate te întâmpină ca o capcană, la tot pasul.

Este o stradă intens circulată și de mașinile mari, deoarece de vreo 12 ani tot s-a promis acea centură ocolitoare. În paralel, se lucrează la centură pentru finalizare și sperăm ca odată terminată să se poată asfalta și această rută folosită în prezent de traficul greu.

 

 

One thought on “Strada Transilvaniei în lucru – Foto”

  1. Strda Transilvaniei este circulata intens si de masini grele , sper sa nu fie carpeli de asfalt aruncat la intamplare, doar de „ochii lumii” !!!!
    Sa asfalteze strada integral pt ca in cateva luni apar noi gropi !!!!

Comments are closed.

error: Content is protected !!