Ziua Internațională a Copilului la muzeu. Expoziție de tehnică militară și arme airsoft

 

Muzeul de Istorie „Teodor Cincu” și Primăria Municipiului Tecuci în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Galați – Poliția Municipiului Tecuci, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Gen. Eremia Grigorescu” Galați – Secția de Pompieri Tecuci, Inspectoratul Județean de Jandarmi „Dunărea de Jos” Galați – Secția de Jandarmi Tecuci  și Asociația Sportivă „Legiunea XIII” Tecuci organizează marți, 1 iunie 2021 în intervalul orar 12 – 18 evenimentul „Ziua Internațională a Copilului la Muzeu – Expoziție de tehnică militară și arme airsoft”.

Vor fi expuse autospecialele din dotarea Poliției, Pompierilor și Jandarmilor, arme și materiale folosite de aceștia în misiunile speciale. A doua parte a expoziției este constituită dintr-o colecție de arme airsoft din toate categoriile. De asemenea, veți putea vizita și expozițiile de bază ale muzeului: colecțiile de paleontologie, numismatică, documente dar și automobilul Ego produs în anul 1924.

Expoziția va avea loc în curtea muzeului cu respectarea tuturor normelor sanitare prevăzute de lege. Vă recomandăm să respectați indicațiile personalului muzeului pe parcursul de vizitării expoziției și regulile sanitare prevăzute de lege.

Vă așteptăm cu drag!

 

Muzeul de Istorie „Teodor Cincu”