Doi candidaţi în cursa pentru funcţia de manager la Spital

 

În perioada 26 aprilie – 2 iunie 2021, la Spitalul municipal „Anton Cincu” Tecuci se desfăşoară concursul de proiecte de management pentru funcţia de director al acestei unităţi sanitare.

La acest concurs participă actualul manager interimar, dr. Constantin Dinu, precum şi Alina Alberta Palade.

Cele două proiecte de management au fost analizate cu software de specialitate pentru a se stabili originalitatea acestora.

Proiectul dr. Dinu este original în proporţie de 91%, conţine referinţe în proporţie de 5% şi plagiat 4%.

Proiectul jr. Palade este original în proporţie de 62%, conţine referinţe de 6% şi este plagiat în proporţie de 32%.

Despre Alina Alberta Palade aflăm că este în vârstă de 28 de ani, de profesie jurist şi a activat până de curând la Spitalul orăşenesc Târgu Bujor, în funcţia de consilier.

Etapa de susţinere publică a proiectelor de management are loc în data de 31 mai 2021, începând cu ora 11.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Doi candidaţi în cursa pentru funcţia de manager la Spital”

  1. Nu pot să fac o observație: în acest caz s-a făcut public numele candidaților, în timp ce în cazul concursului de la Muzeu numele acestuia (a fost unul singur) nu este cunoscut nici în ziua de azi, când a trecut mai bine de o lună de la concurs. De asemenea, nu știm nici ce a zis softul de originalitate: dacă proiectul a fost original s-au copy-paste după cel al fostului manager. Spun asta întrucât constat că manifestările din planul cultural al noului manager nu diferă de cele organizate de fostul director al muzeului în anii trecuți.

Comments are closed.

error: Content is protected !!