Ada Chicoș, un alt talent recunoscut și recompensat la Tecuci

 

Promovarea performanței continuă în Tecuci prin Asociația „Balinte Ionela” prin atragerea patronilor, oameni de ispravă care cred că premiile ori trofeele obținute de tinerii din orașul nostru nu sunt suficiente. Astfel, mai multe talente în domenii sportive ori culturale, care au adus numele Tecuciului pe mari scene, la TV, în concursuri din străinătate, au fost recompensate cu daruri sau cu bani de mediul de afaceri.

Astăzi, în zi de sărbătoare, a fost rândul altei tinere talentate să fie recompensată pentru efortul depus de-a lungul timpului în cariera muzicală.

 Ada Maria Chicoș, în vârstă de 18 ani, este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Tecuci, profil mate-info și de peste patru ani frecventează cursurile Școlii de canto „Soul Music Art” coordonată de prof. Dragoș Gheorghiu.

Ada are peste 50 de premii și trofee obținute la concursurile și festivalurile desfășurate, ultimele fiind la Slobozia, jud. Ialomiţa – „Mulţumesc, Iubită Mamă!”, la Tecuci – „Floare de April” și recent Premiul I „Glasul Valahiei” din Târgoviște.

Pentru 17 iulie, Ada a fost admisă, în urma preselecției, să concureze la Festivalul Internaţional de muzică uşoară „George Grigoriu” de la Brăila, fiind o selecție foarte riguroasă făcută de juriu.

Ada Chicoș este pregătită să-și arate talentul și să-și facă cunoscută vocea pe marile scene, interpretând rock, jazz, blues, muzică pop. Ea se pregătește intens atât pentru școală cât și în prestația muzicală, fiind conștientă că fără muncă nu poți promova.

 Pentru aceste reușite, Ada a fost invitată să i se acorde o mică recompensă. Firma de construcții GENLUCA MONDOGRUP SRL, reprezentată de director executiv Dănuț Cruceanu a oferit Adei o sumă de bani, 500 lei, iar din partea Asociației „Balinte Ionela” a primit o diplomă de excelență.

Complet uimit de felul interpretării, după ce Ada a interpretat o piesă, Dănuț Cruceanu, om cu suflet mare, a promis Adei că va dubla suma la viitorul premiu / trofeu obținut, fiind convins că este o învingătoare și își va face un renume din această vocație.

Felicitări Ada și succes la concursurile următoare! Iar persoanelor și oamenilor de afaceri care se implică în aceste acțiuni de promovare a tinerelor talente nu putem decât să le mulțumim pentru interes și sprijin.