Ședință extraordinară: Transferul managementului Spitalului Tecuci, de la Consiliul local la Consiliul Județean

 

Marţi, 22 iunie 2021, la ora 16, Consiliul local este convocat în şedinţă extraordinară, la Sala Studio a Casei de cultură Tecuci.

Pe ordinea de zi se află următorul proiect de hotărâre:

Proiect de hotărâre nr. 75 /16.06.2021 privind aprobarea transferului managementului Spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci de la Consiliul Local Tecuci la Consiliul Județean Galați și aprobarea trecerii imobilelor aferente Spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci din domeniul public al Municipiului Tecuci și administrarea Spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci, în domeniul public al Județului Galați și administrarea Consiliului Județean Galați.

Proiectul poate fi consultat AICI.

 

One thought on “Ședință extraordinară: Transferul managementului Spitalului Tecuci, de la Consiliul local la Consiliul Județean”

  1. O măsură înțeleaptă, având în vedere că Spitalul înghite sume foarte mari de bani, aproximativ 35% din bugetul orașului, și are nevoie de investiții masive, pentru ridicarea unui nou corp de clădire și dotare cu aparatură performantă, plus bani pentru plata celor 500 de angajați. Cred că și alte instituții și societați, care consumă mulți bani de la bugetul local ar trebui preluate de Consiliul Județean, precum C.U.P.-ul și Muzeul Teodor Cincu.

Comments are closed.

error: Content is protected !!