Autoturism abandonat pe domeniul public

 

Un cititor ne-a semnalat faptul că pe strada Crişana din municipiul Tecuci se află un autoturism abandonat.

 „Vreau să semnalez faptul că de la jumătatea lunii ianuarie a.c. pe str. Crișana, în dreptul nr. 35-33, din municipiul Tecuci, aproape de zona Poliției municipale, cineva a abandonat un autoturism marca Daewoo Nubira, culoare argintie, cu nr. GL 08 AOS. Între timp autoturismul a fost vandalizat, s-au furat din el diverse lucruri, au dispărut și plăcuțele de înmatriculare.

Așadar, sunt 6 luni de când nimeni nu a luat nici o măsură în acest sens. În luna martie am făcut online o sesizare Poliției locale, dar nu am primit nici un răspuns.

 Persoana care și-a abandonat mașina, din ceea ce am înţeles eu, ar fi un angajat al Poliției, autoturismul respectiv fiind ținut tot pe domeniul public lângă gardul poliției aproape un an de zile, apoi l-au adus  aici, tot pe str. Crișana și incomodează vecinii. 

Știu că în București Primăria ridică autoturismele abandonate pe o perioadă mai mare de 6 luni”, este mesajul cititorului nostru. Fotografiile trimise sunt edificatoare.

Pe site-ul Primăriei Tecuci nu am găsit nici o Hotărâre a Consiliului local care să reglementeze situaţia autoturismelor abandonate pe raza municipiului. Dacă aceasta Hotărâre există, aşteptăm ca organele competente să ridice autoturismul.

 

One thought on “Autoturism abandonat pe domeniul public

Comments are closed.