Tecuci: Locatarii unei asociaţii au rămas fără apă

 

Luna iulie a debutat cu temperaturi peste media ultimilor ani la Tecuci. Acest fapt accentuează problemele de sănătate, acolo unde există, şi provoacă alte complicaţii.

De parcă aceste călduri insuportabile nu ar fi de ajuns, locatarii unei asociaţii din Tecuci se confruntă cu lipsa apei, aşa cum reiese dintr-un mesaj sosit pe adresa redacţiei.

„În anul 2021 suntem condamnați să trăim fără apă din cauza unei avarii la subsolul scării, pe care administratorul a considerat că o rezolva mai bine închizând apa pe scară.

Administratorul Asociației de locatari nr. 7A, în loc să caute soluţii pentru a rezolva problema, stă și ne acuză că suntem răi de gură și ne luăm de dumnealui că nu avem apă.

Instituțiile publice la care am apelat nu au putut interveni niciuna deoarece avaria este pe  domeniul administrației și nu pe domeniul public.

În momentul de față apă nu avem și nici nu ştim cât timp vom sta fără apă până când dl. administrator va binevoi să remedieze problema.

Luna trecută scara noastră a înregistrat pierderi de 100 metri cubi ceea ce înseamnă că blocul ar fi trebuit să plutească precum în Veneţia.

Personal, la 12 metri consumaţi mi s-au adăugat 10 metri cubi pierderi”, este mesajul unui locatar al Asociației de locatari nr. 7A Tecuci.

Recomandăm cititorului nostru să sune la Primăria Tecuci, la tel. 0800.800.111. Lipsa apei este un neajuns cu care locuitorii municipiului nu ar trebui să se confrunte.

 

One thought on “Tecuci: Locatarii unei asociaţii au rămas fără apă”

  1. Daca locatarii sunt rai platnici ,administratorul de unde sa puna bani pentru a repara avaria .Toti isi dau cu parerea ,reclama ,avaria trebuie rezolvata cu banii proprietarilor ,ei nu constiatizeaza ca sunt proprtari in conformitate cu legea 196 din 2018 proprietarii au si obligatii.

Comments are closed.

error: Content is protected !!