Două campioane naționale, Daria Șărban și Alexandra Druță, susținute în continuare de Artesana

 

La Campionatul Național de Atletism desfășurat în capitală la sfârșitul lunii trecute, Tecuciul s-a putut mândri cu rezultatele deosebite obținute de două sportive legitimate la Clubul Şcolar Sportiv Tecuci.

Daria Şărban a reuşit performanţa de a câştiga două medalii de aur, devenind campioană națională la săritura în înălțime, cu 1,45 m, dar și campioană națională la aruncarea discului, cu 36,12 m.

Alexandra Druță a obţinut o medalie de aur şi una de argint. Alexandra a devenit, astfel, campioană națională la aruncarea ciocanului, cu 31, 45 m și vicecampioană naționala la aruncarea discului, cu 28,44 m.

 Cele două sportive, care sunt îndrumate de antrenorul Titu Irinel Coman, au fost invitate de Asociația Balinte Ionela pentru a fi recompensate la renumita fabrica tecuceană de lactate Artesana.

Reamintim că în urmă cu aproximativ o lună, Artesana, prin administrator Alina Donici, a dispus premierea sportivilor de la CSS Tecuci, acești copii coordonați de Titu Irinel Coman urcând pe podium la concursurile de atletism. Atunci, conducerea a promis că va fi alături de sportive și le va susține în continuare.

Astăzi a venit momentul premierii. Drept urmare, cele două campioane, Alexandra și Daria însoțite de antrenor au făcut o altă vizită fabricii Artesana.

După primirea călduroasă și felicitările cuvenite, fetele au primit cutii cu produse specifice realizate de binecunoscuta fabrică de produse naturale iar din partea Asociației Balinte le-au fost oferite tricouri de firmă.

 Orice gest umanitar contează iar recompensarea acestor campioni este veriga care arată că trebuie să fim alături de semenii care își depășesc limitele, atingând performanța, pentru a aduce trofee în oraș, pentru a se rosti numele Tecuciului pe cele mai înalte trepte ale podiumului.

Mulțumiri campionilor pentru efortul depus, antrenorului și sponsorilor care sunt alături de acești sportivi!