Oss, Sensei Luis Turcu! Sportivii CS Vipguard felicitați și recompensați pentru premiile obținute

 

Performanța sportivilor care se antrenează la centru de arte marțiale și sporturi asociate „Fight Club Academy Tecuci” este recunoscută în toată țara, ba chiar și peste hotare deoarece de-a lungul anilor am avut campioni europeni la Jiu Jitsu. După multă muncă, perseverență, disciplină, mulți sportivi înscriși la acest club și-au demonstrat lor, publicului și antrenorului principal, Luis Turcu, că efortul depus nu a fost în zadar.

Nu de puține ori numele Clubului Sportiv Vipguard din Tecuci a răsunat atunci când sportivii se aflau pe cele mai înalte podiumuri la concursurile naționale și internaționale, promovând Tecuciul ca o emblemă a sportului.

 Acești talentați aspiranți / juniori care practică cursurile de Jiu Jitsu Japonez, Jiu Jitsu Brazilian, lupte libere și arte marțiale la Clubul Sportiv Vipguard, antrenați de Luisa și Luis Turcu, au câștigat la fine de iunie 17 medalii, respectiv cinci titluri de campion național, patru titluri de vicecampioni și șase de bronz la Campionatul național desfășurat la Brașov. Tot atunci, două sportive antrenate de Lucian Pădure-Militaru au câștigat două medalii, una la lupte pe plajă și alta la aptitudini, la concursul desfășurat la Costinești.

 Pentru rezultatele deosebite obținute, Asociația Balinte Ionela a dorit să motiveze puțin acest efort al sportivilor iar astăzi, 14 iulie, întâlnirea a avut loc la Centrul de arte marțiale și sporturi asociate Fight Club Academy Tecuci. După prezentare, salutul specific al sportivilor și ținuta impecabilă, Ionela Balinte a specificat că performanța, în general, trebuie stimulată, un trofeu și o diplomă neputând să țină de cald. Ca un gest de început de colaborare le-a explicat că de acord comun cu trei firme au încercat să îi sponsorizeze, și chiar dacă ceea ce li se acordă nu e suficient pentru talentul lor, pe viitor poate mai mulți sponsori se vor alătura să premieze această performanță.

 Astfel, 14 campioni naționali, vicecampioni și premianți cu bronz la sfârșitul lunii iunie, au fost răsplătiți cu câte o diplomă de excelență din partea Asociației Balinte Ionela și cu câte un plic, care conținea 200 lei. Sponsorizarea, de 2.800 lei, a fost realizată de administratorii societăților MAGIC GARDEN SRL, PLASTDAN SRL ȘI FERMIERUL SRL, patroni care cred în voința acestor sportivi și mai cred că sportul este parte în dezvoltarea și sănătatea noastră. 

 Sportivii legitimați la renumitul Club Sportiv VIPGUARD, care au fost recompensați sunt: Denisa Mihaela Popa, Oana Lupu, Adrian Costea, Teodor Boștiog, Mateo Stoica, Iulia Gabriela Țanu, Daniela Motriuc, Andrei Copăceanu, Marius Rusu, Vicențiu Căpraru, Nicușor Achiței,Romeo Valentin Ghinea, Raluca Ghiorghiță, Dezyre Ștefania Lefter.

Un gest frumos, în semn de respect și promovare a talentului, o mișcare care ar trebui să atragă cât mai mulți confrați din comunitate pentru a ajuta sportivii noștri să își făurească visurile și țelurile spre cele mai înalte trepte.

Felicitări sportivilor și antrenorilor! Suntem mândri de voi!