Cudalbi: Arestată după ce şi-a abandonat copilul

 

Astăzi, 22 iulie, în jurul prânzului, IPJ Galaţi a fost sesizat, prin apel 112, privitor la faptul că un minor de aproximativ 5 ani a fost găsit singur şi dezorientat în apropiere de Casa Roşie din Galaţi.

Echipajul deplasat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, iar minorul a fost preluat de polițişti. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că minorul a fost abandonat în zona respectivă de mama sa, în vârstă de 29 ani, din Mangalia, care locuiește în comuna Cudalbi.

Femeia s-a deplasat în cursul dimineții în municipiul Galați împreună cu minorul și, pe motiv că acesta nu o ascultă, l-a abandonat în acea zonă, după ce i-a spus acestuia că se duce să cumpere covrigi. Aceasta a fost identificată în comuna Cudalbi, la o adresă unde locuiește fără forme legale și a fost condusă la Poliție pentru audieri.

Minorul a fost preluat și va rămâne momentan în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, se arată în comunicatul IPJ Galaţi.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abandon. Mama copilului a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, 23 iulie, să fie prezentată Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + four =

error: Content is protected !!