Intervenţie live a primarului tecucean. Lucian Costin a vorbit despre organigrama Primăriei şi votul din Consiliul local

 

Într-o intervenţie live, avută astăzi, 29 iulie, primarul Lucian Costin a vorbit pe scurt despre intenţiile administraţiei locale tecucene.

„Am promis în timpul mandatului meu eficientizarea activităţii Primăriei şi a societăţilor din subordine. Am analizat foarte atent fiecare sector în parte, fiecare departament, fiecare societate, ştiu acolo unde se munceşte, ştiu unde se trândăveşte. Sunt locuri unde societăţile şi Primăria merg bine, altele în care lucrurile scârţâie şi, trebuie să recunoaştem acest lucru, trebuie de urgenţă modificat”, a spus printre altele edilul.

Primarul a vorbit despre organigrama Primăriei Tecuci, care este prea încărcată pentru ceea ce trebuie să facă funcţionarii din instituţie. Acesta a menţionat că noua organigramă va duce la dispariţia unor posturi care nu se justifică.

„O altă decizie pe care am luat-o, împreună cu liderii celor două formaţiuni din Consiliul local, a fost ca activitatea Cimitirului să treacă la Piaţă, iar activitatea Zonelor Verzi să treacă în subordinea Primăriei. Prin aceste mutări vom face economii la bugetul local, iar cu banii rămaşi vom face alte investiţii, atât de necesare pentru toată lumea.”

Lucian Costin a precizat că există numerose sesizări cu privire la ineficienţa celor de la spaţii verzi, motiv pentru care a considerat oportun ca întreţinerea spaţiilor verzi să vină în subordinea primarului, astfel încât activitatea acestora să fie urmărită mult mai bine.

„Mă aştept la un vot raţional, pentru că aceste economii sunt ale tuturor celor care ne dorim să se întâmple lucruri în Tecuci. Consider că în Consiliul local este un loc al dezbaterilor şi nu unul al răfuielilor”, a mai declarat primarul Lucian Costin.