Patru posturi scoase la concurs. Se caută paznici şi muncitori

 

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale Unitatea Teritoriala 310, comuna Barcea, județul Galați, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii generale; vechime – nu este necesară; curs calificare / atestare agent pază / securitate; curs pregătire practică și teoretică pe linie de arme și muniții; prezintă avantaj posesie permis conducător auto.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 30 august 2021, ora 10 – proba scrisă;

– 3 septembrie 2021, ora 10 – proba interviu.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului. Publicat vineri, 6 august.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale – Unitatea Teritoriala 310, comuna Barcea, jud. Galați. Tel. 0721.497.686.

Anunţul AICI.

Primăria Cosmești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei posturi, vacante, după cum urmează:

– paznic (1 post);

– muncitor (2 posturi).

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

– paznic – studii generale, 10 clase absolvite sau medii (adeverință sau diplomă); domiciliul pe raza comunei Cosmești, jud. Galați; disponibilitate pentru lucrul peste program sau la ore neprevăzute; permis de conducere cat. B și/sau C (constituie avantaj); certificat de calificare sau atestat de paznic; orice alt certificat de calificare în domeniile lăcătuș mecanic, întreținere, gospodăresc, instalator – constituie avantaje; minimum nota 5 la proba scrisă;

– muncitor – absolvent școală profesională, cursuri de calificare în domenii precum: lăcătuș mecanic, construcții, electrician, electrotehnist, instalator, pază (adeverință sau diplomă); certificat de calificare sau atestat de paznic (constituie avantaj); domiciliul pe raza comunei Cosmești, jud. Galați; disponibilitate pentru lucrul peste program sau la ore neprevăzute; constituie avantaj permis de conducere cat B și/sau C sau cunoștințe de operare pe utilaje speciale (buldoexcavator, volă), dovedite cu diplomă sau cu recomandare de la ultimul loc de muncă; vechime în specialitatea calificării necesare exercitării funcției – fără; minimum nota 5 la proba scrisă.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 25 august 2021, ora 16 – termenul limită pentru depunerea dosarelor;

– 2 septembrie 2021, ora 10 – proba scrisă;

– 6 septembrie 2021 – proba interviu (ora se va stabili la publicarea rezultatelor la proba scrisă).

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Cosmești, jud. Galați. Tel. 0236.336.227, interior 108.

Anunţul AICI.