Concursuri pentru ocuparea a şase posturi. Funcţii de inspector, consilier şi referent

 

Primăria Iveşti organizează concurs pentru ocuparea unor funcţii publice de execuţie, vacante, după cum urmează:

– referent – clasa III, grad superior, Compartiment Registru Agricol;

– inspector – clasa I, grad principal, Compartiment Registru Agricol;

– inspector – clasa I, grad asistent, Serviciul Public de Asistenţă Socială;

– inspector – clasa I, grad debutant, Compartiment Registru Agricol.

Condiţii de participare:

– inspector, clasa I, grad profesional principal, Compartiment Registru Agricol – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţe agricole, administrative sau economice; vechime în specialitatea studiilor – minimum 5 ani; cunoştinţe de operare pe calculator – utilizare windows, operare în Word, Excel, nivel mediu;

– referent, clasa III, grad profesional superior, Compartimentul Registrul Agricol – studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat; minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor; cunoştinţe de operare pe calculator – utilizare windows, operare în Word, Excel, nivel mediu;

– inspector, clasa I, grad profesional debutant, Compartimentul Registrul Agricol – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţe economice, administrative, juridice; vechime în specialitatea studiilor – nu se solicită; cunoştinţe de operare pe calculator: utilizare windows, operare în Word, Excel, nivel mediu;

– inspector, clasa I, grad profesional asistent, Serviciul Public de Asistenţă Socială – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţe sociale, economice, administrative sau juridice; minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor; cunoştinţe de operare pe calculator – utilizare windows, operare în Word, Excel, nivel mediu.

Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Publicat marţi, 17 august 2021.

Proba scrisă va fi susţinută în data de 21 septembrie 2021, la ora 10. În cadrul concursului se desfăşoară proba suplimentară de testare a cunoştinţelor PC. Data de susţinere a probei suplimentare – 20 septembrie 2021, ora 10.

Relaţii suplimentare puteţi obţine la sediul Primăriei Iveşti, jud. Galaţi. Tel. 0236.834.702.

Anunţul AICI.

Primăria Brăhăşeşti organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie, vacante, de consilier clasa I, grad asistent Compartiment Asistenţă Socială

Condiţii de participare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie – minimum 1 an.

Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Publicat marţi, 17 august.

Proba scrisă va fi susţinută în data de 20 septembrie 2021, la ora 10.

Relaţii suplimentare puteţi obţine la sediul Primăriei Brăhăşeşti, jud. Galaţi. Tel. 0236.867.605.

Anunţul AICI.

Primăria Buciumeni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate IA, în cadrul Compartimentului urbanism, registru agricol.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor administrative; vechime în specialitatea studiilor – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 7 septembrie 2021, ora 10 – proba scrisă;

– 9 septembrie 2021, ora 10 – proba interviu.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului. Publicat vineri, 13 august 2021.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Buciumeni, jud. Galaţi. Tel. 0236.822.703.

Anunţul AICI.