Tecuci: Patru răniţi în două incidente rutiere

 

Luni, 16 august a.c., în jurul orei 5.10, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați cu privire la producerea unui incident rutier pe strada Gheorghe Petrașcu, soldat cu rănirea a trei persoane.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, a reieșit că accidentul s-ar fi produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers. În incident au fost implicate două autoturisme, conduse de doi bărbați în vârstă de 29, respectiv 27 de ani.

În urma impactului, trei bărbați, pasageri într-unul dintre autoturisme, au fost răniți și transportați la spital, dar nu au necesitat internarea.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscop, în cazul bărbatului de 29 de ani rezultând valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, atât pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, cât și pentru cea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 9.40, tot în municipul Tecuci, pe strada 1 Decembrie 1918, s-a produs un incident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

După primele verificări, s-a stabilit că victima, o femeie în vârstă de 65 de ani, din municipiul Tecuci, ar fi fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani, în timp ce ar fi traversat strada pe marcajul pietonal.

Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.

 

You cannot copy content of this page