Lieşti: Cercetată pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului

 

Ieri, 23 august, în jurul orei 21.30, pe o stradă din comuna Liești s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.

Victima, o minoră de 5 ani, ar fi traversat strada prin loc nemarcat, fiind acroșată de un autoturism la volanul căreia se afla o femeie în vârstă de 25 de ani.

Şoferiţa s-a deplasat cu victima și tatăl ei la dispensarul din comuna Tudor Vladimirescu. În urma evaluării situației, minora a fost transportată cu ambulanța la spital.

Întrucât conducătoarea auto a părăsit locul accidentului, fiind depistată, în jurul orei 22, în fața Spitalului Județean Galați, polițiștii au întocmit dosar penal atât pentru vătămare corporală din culpă, cât și pentru părăsirea locului accidentului.

 

One thought on “Lieşti: Cercetată pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului

  1. Cand vii cu masina dinspre BRD spre sensul giratoriu din centru, pe partea dreapta langa bordura e un arbust care mascheaza pietonii care se pregatesc sa traverseze strada. Cine a fost geniul care a pus arbustul verde (tuia?) in pozitia respectiva? Sper ca e pregatit(a) sa-si asume responsabilitatea victimelor rezultate din accidentele rutiere din zona!

    PS nici semnele rutiere de presemnalizare trecere pietoni nu se vad la timp (din acelasi motiv)

Comments are closed.