Spectacol cu muzică și dansuri în prima zi de toamnă, oferit de Casa de cultură – Foto

 

De 1 septembrie, la 586 ani de atestare documentară a Municipiului Tecuci, Casa de cultură a organizat un eveniment cultural care să evoce acest moment.

 Manifestarea a început la ora 17, pe lateralul Casei de cultură fiind amplasată o scenă frumos amenajată cu flori, aproape de platanul impunător din grădină care datează de peste 70 de ani.

După prezentarea zilei de 1 septembrie și semnificația Tecuciului pe harta țării, făcute de Gabriel Cristian Căluguru, directorul Casei de cultură, rolul de prezentator a revenit lui Mihail Vasilache, la sonorizare și butoane fiind prezent prof. Claudiu Vișan.

 Publicul a urmărit timp de trei ore evoluția soliștilor de muzică ușoară coordonați de Claudiu Vișan de la Casa de cultură și de Rodica Bunu de la Ezza Music Tecuci, interpreți de muzică populară instruiți de Mircea Călianu, grupa de dansatori de la Zumba – instructor Alexandra Poloboc Marin.

Au evoluat pe scenă cu diverse melodii: Daria Tătaru, Diana Crăciun, Ștefania Popa, Greta Donu, Delia Braila, Daria Hîncu, Emma Condrache, Andreea Stângă, Andreea Moraru, Rebeca Maria, Miruna Poenescu, Nikolas Gheorghiu, Daria Tănase, Anais Iftimie, Daria Negoiță, Elena Tulearcă, Georgiana Giana, Daniela Rusu, Oana Coman, Alina Bărgăuanu, Roxana Dănceanu, Sara Mihai, Raluca Alexe, Alexandra Zaharia, Georgiana Panaitiu,  Alexandru Marian, Ilaria Bejan, Diana Tudor, Alesia Munteanu, Daria Șărban, Andra Sun, Alin Bratu, Nectaria Lungeanu, Sara Zaharia, Cristiana Tonu, Beatrice Munteanu, Alexandra Gavrilă, Cosmin Dragomir și Grupul folcloric „Doinița Siretului” coordonat de Nicoleta Cucoaneș.

Chiar dacă vremea a fost răcoroasă, unii au dansat după ritmurile care răsunau, iar alții s-au prins în hore la repertoriul folcloric. Grupa mică de la Zumba a făcut senzație, iar publicul prezent a fost încântat de spectacolul la care a participat.