Credeau că scapă de vigilenţa poliţiştilor dacă circulă noaptea. S-au înşelat

 

Marţi, 7 septembrie a.c., în jurul orei 19, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au depistat în trafic, în comuna Movileni, un moped neînmatriculat, condus de un bărbat din localitate.

Cu ocazia controlului documentelor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, la testarea alcoolscop, acesta a prezentat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal. Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

Miercuri, 8 septembrie, în jurul orei 1.05, polițiștii Postului de Poliție Șendreni au oprit în trafic pe DN 25, în comuna Șendreni, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat în vârstă de 53 de ani din municipiul Galați.

La testarea alcolscop, bărbatul a prezentat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot Miercuri, în jurul orei 2.35, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești au oprit, pentru control, o autoutilitară care circula pe raza comunei Liești.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, identificat la volanul acesteia, le-a declarat polițiștilor că nu are asupra sa permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.