Crosul culorilor – Eveniment caritabil al Asociației Bunul Samaritean

 

„Să alergăm pentru zâmbete” este acțiunea și îndemnul la „Crosul culorilor” care se va desfășura duminică, 3 octombrie, ora 14, în Parcul „Regina Elisabeta”, eveniment caritabil organizat de Asociația Bunul Samaritean.

Se dorește acest mod de sport derulat împreună cu participanții pentru ca 40 de copii vulnerabili din comunitate să poată beneficia în continuare de hrană caldă, duș, schimb de haine, ajutor la lecții și activități recreative, într-un program de timp after-school, în cadrul Centrului de zi al Asociației.

În cadrul evenimentului vor exista următoarele curse: Cursa copiilor; Cursa bicicletele, trotinetelor și scaunelor cu rotile; Cursa de 800 de metri și Cursa de 1.000 de metri.

Înscrierile la curse se pot face fie online, prin mesaj pe pagina Asociației Bunul Samaritean, fie fizic, în ziua evenimentului. Prețul accesului la cursă este de 30 lei.

„Vă promitem multă voie bună, distracție pe cinste, surprize şi satisfacția unui zâmbet pe chip de copil! De ce alergăm?

La începutul verii am alergat la Galați, pentru zâmbetele copiilor defavorizați din comunitatea noastră, astfel prin Proiectul Școala de vară le-am putut oferi piticilor noștri o vară de neuitat.

Nu ne putem opri! Nu vrem și nici nu avem cum, iar pentru ca Centrul nostru de zi să rămână cu porțile deschise pentru ei și să le putem oferi în continuare cele necesare cu sprijinul d-voastră, al tuturor! Puteți sprijini acțiunea noastră prin donații, sponsorizări, invitându-vă cât mai mulți prieteni și alergând împreună cu ei și cu noi!”, menționează conducerea Asociației Bunul Samaritean.