Locuinţe pentru tineri în zona fostelor unităţi militare – Proiect

 

Construirea de locuinţe pentru tineri în Municipiul Tecuci este unul dintre dezideratele actualei administraţii, o promisiune a actualului primar, dar şi a unor reprezentanţi ai Consiliului local.

În acest sens, în şedinţa programată săptămâna viitoare consilierii locali sunt solicitaţi să îşi exprime acordul privind construirea de locuinţe ANL în zona fostelor unităţi militare. Concret, proiectul prevede „transmiterea în folosinţă gratuită pe perioada realizării investiţiei către Agenţia Naţională pentru Locuinţe – ANL, a terenului în suprafaţă de 3.618 mp, identificat conform CF 115466, situat în str. Gheorghe Petraşcu, nr. 64, aflat în proprietatea privată a municipiului Tecuci, pentru realizarea de locuinţe pentru tineri destinate închirierii”.

Pe amplasamentul respectiv se intenţionează construirea unui număr de 40 unităţi locative destinate tinerilor. Deoarece în nenumărate rânduri consilierii locali s-au declarat deschiși pentru promovarea unei astfel de iniţiative, sperăm ca proiectul să întrunească unanimitatea.