Zece posturi scoase la concurs de IPJ Galaţi

 

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați scoate la concurs un număr de 10  posturi (personal contractual și muncitori calificați) prin încadrare din sursă externă.

Sunt scoase la concurs 3 posturi de referent, 4 posturi de muncitor calificat (mecanic, electromecanic, instalator și electrician), 2 posturi de îngrijitor și 1 post de subinginer.

Dosarele de înscriere se depun la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, în perioada 4 – 18 octombrie 2021, concursul urmând a se desfășura în perioada 22 noiembrie –  13 decembrie 2021.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare, bibliografia stabilită și modalitățile de desfășurare a concursurilor se afișează la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, regăsindu-se, de asemenea, pe site-ul instituției, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://gl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

Relații suplimentare se pot obține la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, de pe strada Brăilei, nr. 200, și la numărul de telefon 0236.407.000.