Accident bizar la Munteni. O femeie a ajuns la spital

 

Miercuri, 6 octombrie a.c., în jurul orei 14, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați după ce la Spitalul Municipal s-a prezentat o femeie care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Din verificările efectuate, a reieșit faptul că în aceeași zi, în jurul orei 11.30, un bărbat în vârstă de 32 de ani ar fi oprit autoturismul pe care îl conducea, pe o stradă din localitatea Munteni. Şoferul ar fi coborât de la volan, fără a acționa frâna de staționare, după care s-a îndepărtat de vehicul. Întrucât autoturismul s-a pus în mișcare, îndreptându-se spre o autoutilitară staționată, victima – o femeie de 24 de ani pasageră în autoutilitară, ar fi încercat să oprească autoturismul, așezându-se între cele două vehicule, fiind astfel rănită ușor.

Conducătorul autoturismului a plecat de la fața locului fără încuviințarea polițiștilor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.