Cine ar fi crezut?

 

Vineri, în jurul prânzului, pe strada Elena Doamna din Tecuci, la nr. 2, s-a petrecut o dramă la finalul căreia ne putem întreba cu toţii: „Cine ar fi crezut?”.

La acea oră, primarul municipiului a descins în birourile Direcţiei de Asistenţă Socială, ocazie cu care a descoperit că şase dintre funcţionari lipsesc. Cine ar fi crezut? Nu că lipsesc, ci că însuşi primarul în exerciţiu a traversat strada pentru a-i saluta pe cei şase funcţionari. Exact în prag de weekend. Exact pe cei şase.

Misterul se adânceşte dacă ţinem cont de faptul că edilul ştia, cu nume şi prenume, unde se află trei dintre funcţionari şi ce băuturi consumă la masa unde puneau weekendul la cale. Cine ar fi crezut?

Neregulile descoperite nu se opresc însă aici. Dar despre acestea din urmă vom afla probabil săptămâna viitoare, atunci când cei şase funcţionari vor avea de înfruntat comisia de disciplină. Cine ar fi crezut?

Unda de şoc a dramei din strada Elena Doamna a ajuns până în Statele Unite, acolo unde şefa Asistenţei Sociale  se află în concediu. Ce mai, s-a dus concediul! Şi începuse atât de frumos…

Cine ar fi crezut?