Sportul, perseverența și performanța, încurajate la Clubul Sportiv Vipguard

 

Sebastian Brăilescu, Dezyre Lefter, Luca Stoian, David Militaru, Mihail Yildirim, Gabriel Yildirim, Luca Popovici și Andrei Brăilescu, sunt cei opt sportivi care au participat la finala Campionatului național de Juniori din Târgu Mureș și au reprezentat municipiul Tecuci. Reamintim că în această competiție au fost înscriși 700 de participanți.

Acești sportivi, la categoriile de vârstă 9 – 11 și 12 -13 ani, legitimați la Clubul Sportiv Vipguard, au ca antrenori de lupte pe Lucian Militaru Pădure și Dumitru Ghețu.

În urma competițiilor, care nu au fost deloc ușoare, sportivii tecuceni au reușit să câștige titlul de campion național și medalie de aur – Sebastian Brăilescu,  vicecampion național și medalie de argint obținută de Dezyre Lefter, medalie de bronz revendicată de Luca Stoian. Ceilalți concurenți au fost clasați pe locul 5, dar, având în vedere intensitatea campionatului și prima lor participare la un astfel de concurs sportiv, considerăm că au fost la înălțime și au dat tot ce au putut.

Astăzi, 13 octombrie, toți cei opt sportivi au fost invitați la Centrul de arte marțiale și sporturi asociate „Fight Club Academy Tecuci”, locul unde se antrenează sportivii conduși de Luis Turcu și Lucian Militaru, pentru a li se oferi o mică atenție pentru efortul depus și rezultatele bune.

Administratorul firmei BLK OIL Balcan SRL Tecuci, reprezentată de Bogdan Balcan a dorit să premieze acești sportivi, încurajându-i pentru a merge și aduce rezultate bune de la competițiile viitoare. Prin Asociația Balinte Ionela, sportivii tecuceni au primit câte un plic cu bani, 200 /premiant și câte 150 pentru ceilalți participanți.

Ionela Balinte le-a oferit din partea Asociației câte o diplomă de excelență, alături de felicitări și încurajări.

Succes sportivilor, putere de muncă antrenorilor și mulțumiri celor care încurajează sportul și performanța!  

 

 

error: Content is protected !!