Nikolas Ghiorghiu, copilul minune al muzicii și interpretării scenice, surprins la repetiții

 

Înainte de Sărbătorile Pascale, la sfârșitul lunii aprilie a.c., Nikolas Adrian Ghiorghiu, cel mai tânăr interpret al Casei de cultură, a fost premiat cu o bicicletă de un patron, pentru premiile nenumărate obținute până la acea vreme și pentru motivarea de a obține altele și aduce în continuare trofee la Tecuci.

Nikolas a împlinit 8 ani de curând, este în clasa I la Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza” Tecuci, iar pregătirea muzicală o face de patru ani la Casa de cultură cu profesorul de canto Claudiu Vișan.

La începutul acestei luni, Nikolas s-a înscris și a participat, online, la două festivaluri internaționale, unul în Turcia, altul în Ucraina. La ambele a reușit să obțină locul I la interpretare și alt loc I ca fotomodel. Talentatul interpret are încă trei trofee câștigate doar în luna octombrie 2021.

Pentru a continua motivarea performanței, același administrator al firmei de construcții MASSIMO ALEX EDIL SRL, Neculai Silviu Cărăuș, a delegat Asociația Balinte Ionela să recompenseze pe Nikolas.

 Astăzi, la orele amiezii, Nikolas avea pregătire la Casa de cultură și i s-a făcut surpriza de a i se înmâna o diplomă de excelență din partea Asociației Balinte Ionela, felicitări, și un plic cu suma de 300 lei din partea firmei sus amintite.

Emoționat și mulțumit, Nikolas a declarat că strânge bani pentru achiziția unui instrument muzical, chitară sau tobă.

Un gest frumos, de admirat, pentru o cauză nobilă!