Două posturi scoase la concurs. Se caută electromecanic şi instalator

 

Inspectoratul de Poliție Județean Galați scoate la concurs două posturi de muncitori calificați, prin încadrare din sursă externă. Este vorba despre un post de muncitor calificat IV electromecanic și un post de instalator.

Dosarele de înscriere se depun la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, din  strada Brăilei, nr. 200, în perioada 1 – 15 noiembrie 2021. Concursul se va desfășura în zilele de 8 decembrie, ora 10 – proba practică și 14 decembrie, ora 10 – interviul.

Condiții de participare: minim studii generale; de specialitate – să dețină certificat / atestat / diplomă care să ateste calificarea de electromecanic auto, respectiv instalator rețele / instalații termice și sanitare, în condițiile legii; vechime în muncă – 2 ani; vechime în specialitate – 2 ani.                                                                                   

Informații complete cu privire la condițiile de participare la concurs, bibliografia stabilită, programul înscrierilor, documentele necesare, și modalitățile de desfășurare a concursurilor se afișează la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, regăsindu-se, de asemenea, pe site-ul instituției, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://gl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, situat pe strada Brăilei, nr. 200, și la tel. 0236.407.000.