A ajuns la spital după un conflict în familie. A devenit victima nepotului violent

 

Ieri, 9 noiembrie, în jurul orei 18, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci a fost direcționat de către operatorul 112 la o adresă de pe raza localității, unde era semnalat un conflict în familie.

La fața locului, apelanta, o bătrână în vârstă de 73 ani, a declarat jandarmilor că între fiul acesteia și nepot a intervenit un conflict spontan. Întrucât rugămințile femeii către cei doi, de a înceta conflictul, nu au fost luate în seamă, aceasta s-a decis să cheme forțele de ordine. 

Unchiul, un bărbat în vârstă de 52 ani, a declarat că pe fondul consumului de alcool între el și nepot a intervenit un conflict spontan. Într-un acces de furie, nepotul l-a lovit de mai multe ori în zona capului. Nepotul, în vârstă de 20 ani, cu antecedente penale, a declarat verbal jandarmilor că după ce a băut împreună cu unchiul său și-a adus aminte de toate bătăile pe care le-a primit în copilărie de la bărbat și a decis să se răzbune.

Întrucât persoana agresată prezenta multiple leziuni la nivelul feței, jandarmii au solicitat sprijinul unui echipaj medical de urgență. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal din Tecuci, în vedere acordării de îngrijiri medicale și stabilirea diagnosticului.

Agresorul a fost condus de către jandarmi la sediul poliției unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Cercetările sunt continuate de către Poliție, se arată în comunicatul IJJ Galaţi.