Sportul tecucean promovat de mediul de afaceri

 

Frații Rugină, Rareș în vârstă de 14 ani și Sebastian, de 12 ani, se fac cât mai cunoscuți în sportul alb, câștigând trofee pe bandă rulantă. Ambii frați practică tenisul, cel mare de la vârsta de 4 ani, mezinul de la 5. Sunt elevi în clasele a VII-a și a V-a la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Tecuci, reușind să aibă și la școală rezultate foarte bune.

Rareș se antrenează în prezent și cu antrenorul tecucean Gabriel Nițu, iar Sebastian la Club ROT Tecuci cu Ionel Sturzu, concomitent făcând și naveta la Tenis Club Focșani pentru antrenament.

Luna aceasta, Rareș Rugină a câștigat atât la dublu cât și la simplu, urcând pe podium la București în cadrul competiției Trofeul Marin Badin. Sebastian Rugină a obținut locul I la Bârlad în cadrul Cupei Greenfield.

Rareș are 97 trofee câștigate până în prezent, iar Sebastian are 40.

 Pentru a încuraja performanța, cei doi frați au fost invitați de Asociația Balinte Ionela astăzi, 25 noiembrie, la sediu. Din partea Ionelei Balinte au primit felicitări și diplome de onoare, iar din partea firmei de construcții GEOCOSTYVASY PAV SRL Corod,  reprezentată de Denisa Bulancea au primit plicuri cu bani. Rareș a fost recompensat cu 700 lei, Sebastian cu 300 lei.

Le dorim succes în continuare tenismanilor Rugină, iar patronilor care promovează performanță aducem mulțumiri!