Bărbat reținut pentru violență în familie

 

Marţi, 23 noiembrie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați de către o femeie, prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că fiul său provoacă scandal la domiciliul comun.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde apelanta le-a declarat că pe fondul consumului de alcool, fiul său de 33 de ani ar fi devenit violent, amenințând-o și lovind-o.

Din verificări, s-a stabilit că, în data de 30 iulie 2021, în urma altor situații conflictuale existente între cei doi, Judecătoria Tecuci a emis un ordin de protecție, valabil până la data de 30 ianuarie 2022. În luna august însă femeia i-ar fi permis fiului său să revină la domiciliul comun.

Agresorul, care se sustrăgea cercetărilor, a fost depistat în data de 24 noiembrie și a fost reținut, pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie, distrugere și nerespectarea hotărârii judecătorești.