Suflet lângă suflet! O mamă din Tecuci are nevoie de ajutorul nostru

 

O faptă bună, întotdeauna va fi răsplătită, mai ales când seamănul de lângă noi suferă

Este vorba de cazul unei mame de trei copii (doi dintre ei la liceu, iar cel mic la început de etapă școlară). Boala și-a pus mult prea repede amprenta asupra ei, cu o repeziciune neimaginabilă a pus stăpânire pe Nicoleta Bejan. Intervențiile au fost destule și costurile sunt foarte mari, iar noi putem din puținul nostru să o sprijinim câtuși de puțin. 

Toate intervențiile și investigațiile au fost făcute la privat, un sân i-a fost extirpat, iar datoriile acumulate sunt destul de costisitoare. Cancerul este o boală destul de grea, dar Nicoleta, în vârstă de 43 de ani, este puternică datorită copiilor săi, pe care dorește să îi vadă și să îi sprijine mult timp de acum înainte.

Drumurile la București sunt din ce în ce mai dese și costisitoare, iar puterile financiare s-au dus. Pentru a ajunge până în acest punct, mămica a făcut destul de multe datorii asta doar pentru copilașii săi! Ne putem mobiliza să ajutăm atât cât putem fiecare: fie prin donații, fie prin licitații, fie prin vinderea anumitor produse / lucruri / obiecte care pentru noi nu mai sunt utile dar alții le pot fructifica. Haideți, mână de la mână să facem bine atât cât ne permitem!

Starea mamei necesită observații dese și intervenții, copiii au și ei nevoile lor, însă mai presus de toate au nevoie ca mama lor să fie bine!  Doar împreună putem reuși!

Contul BCR  al soțului este

RO81RNCB0142066125560007

Titular: Bejan Daniel Vasile.

 

You cannot copy content of this page