Spiritul și magia sărbătorilor la Școala „Iorgu Iordan” Tecuci – FOTO

 

Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” Tecuci împreună cu Asociația Balinte Ionela au încheiat un acord de parteneriat educațional pentru asigurarea unor condiții educative, extracurriculare, acum, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Asociația Balinte Ionela a achiziționat un brad, în valoare de 250, din Polonia și l-a oferit Școlii „Iorgu Iordan”, iar cadrele împreună cu copiii l-au instalat pe hol și împodobit. Astăzi, 15 decembrie, Ionela Balinte a fost prezentă în instituția școlară, dorind să îndulcească elevii claselor zero.

 Copiii, în număr de 93, din cele trei clase pregătitoare, au primit câte un ou kinder cu surpriză, au spus că au fost cuminți și așteaptă Moșul. Au imortalizat momentul în poze de grup în fața bradului, așteptând sărbătorile binecuvântate. Educatoarele celor trei clase de preșcolari sunt Tanța Cărăuș, Georgiana Cojocariu și Luminița Coman. Ouăle de ciocolată au fost acordate de administratorul supermarketului Kligor, Ramona Crișan.

De la directorul instituției – prof. Cristian Stănilă aflăm că unii elevi ai școlii s-au mobilizat și în cadrul acestui proiect strâng diverse lucruri pentru ca pe data de 21 decembrie să împartă pachete copiilor internați la Pediatria Tecuci. Astfel, sunt motivați de mici să fie responsabili și să ofere din partea lor și celor care trec prin suferință în preajma sărbătorilor.