Nikolas Ghiorghiu, copilul minune al Tecuciului pe plan artistic

 

În vârstă de doar opt ani, Nikolas Adrian Ghiorghiu a reușit să adune 250 de premii și trofee, atât naționale cât și internaționale. Fiind coordonat de la vârsta de patru ani de prof. Claudiu Vișan la clasa de canto a Casei de cultură Tecuci, Nikolas s-a dedicat muzicii, muncind enorm pentru a ajunge la performanță.

 Pe lângă concursurile și festivalurile la care participă, Nikolas este elev în clasa I la Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza”, și aici având rezultate bune. Ultimele premii I câștigate au fost în Turcia și Ucraina. Pe lângă cântat, Nikolas a început și pregătirea la instrumente, la vioară și tobe.

Astăzi, 23 decembrie, Nikolas a fost invitat de Asociația Balinte Ionela pentru a fi motivat în preajma sărbătorilor să continue pe calea aleasă. Ionela Balinte i-a oferit un plic cu bani și felicitările cuvenite. Suma de 300 lei a fost oferită din partea administratorului firmei Massimo Alex Edil SRL Drăguşeni, Silviu Cărăuș.

Nikolas are voce, talent, apariție scenică și sperăm că întotdeauna va promova Tecuciul cu brio oriunde va participa. Succes în continuare și mulțumiri sponsorului pentru gest!

Medalii si trofee obţinute în anul 2021 de Nikolas Ghiorghiu