Seară de colinde la Târgul de sărbători din centrul urbei – FOTO

 

În această seară, părinţi sau bunici au ieşit la plimbare cu copiii chiar dacă vremea nu e chiar prietenoasă. După un raid prin Parc, fiecare s-a grăbit să ajungă la căsuţa Moşului pentru a înmâna scrisoarea cu dorinţe şi a face fotografii atât cu el cât şi cu Crăciuniţele.

 După vizita la Moş Crăciun se mergea la una dintre tarabe pentru a potoli dorinţele culinare, gama de produse fiind foarte variată. Se mai stătea şi la coadă pentru un kurtos, porumb fiert, baclava ori vată pe băţ, iar gospodinele mai alegeau pentru masa de sărbători preparate de carne ori brânzeturi.

În acest timp, pe scena instalată de Casa de cultură Tecuci au evoluat solişti pregătiţi de prof. de canto Claudiu Vişan şi Grupuri, folclorice coordonate de Nicoleta Cucoaneş, iar cele de fitness sub coregrafia prof. Alexandra Poloboc Marin.

 Şi-au arătat talentul pe scenă cu diverse colinde şi cântece specifice de iarnă: Nikolas Ghiorghiu, Ariana Istrate, Sara Zaharia, Rebeca Ioan, Miruna Poenescu şi Daria Negoiţă, Greta Donu, Ilaria Bejan, Maria Nectaria Lungeanu, Matteo şi Maria, Anais Iftimie, Andreea Irimia, Paula Postea, Miruna Poenescu, Cristina Tonu, Alexandra Gavrilă, Daria Tătaru, Biatrice Munteanu, Diana Crăciun, Daria Negoiţă, Alina Trifan, Diana Georgescu, Andra Cruceanu, iar dansurile au fost susţinute de Grupurile Altiţa, Zumba, Zumba (mici).

Toţi care au urcat pe scenă au primit din partea Casei de cultură câte o pungă cu dulciuri.

Reamintim că mâine, 24 decembrie, în Ajun de Crăciun sunteţi aşteptaţi la o altă seară de poveste la Târgul de iarnă ce se desfăşoară pe strada Republicii, nelipsind nici de această dată colindele, voia bună şi magia sărbătorilor.