S-a răsturnat cu autoturismul. Dosar penal cu patru infracţiuni

 

Duminică, 26 decembrie a.c., în jurul orei 7.20, pe DN 25, în afara localității Piscu, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că tânărul în vârstă de 19 ani, aflat la volanul autoturismului implicat în accident, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi intrat într-un parapet metalic de protecție, răsturnându-se pe partea carosabilă. Din impact, a rezultat rănirea acestuia și avarierea autoturismului.

În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și că autoturismul îi aparține fratelui său, de la care l-ar fi sustras pentru a-l folosi.

Valoarea rezultată la testarea alcoolscop a fost de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, atât pentru îngrijii medicale, cât și pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal. Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.