S-a oprit în gard cu un autoturism furat. Dosar penal cu trei infracţiuni

 

Marţi, 4 ianuarie a.c., în jurul orei 17, un bărbat din comuna Tudor Vladimirescu a sesizat polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești cu privire la faptul că, în timp ce se afla cu autoturismul la o vulcanizare, un bărbat i-ar fi sustras și avariat autovehiculul.

La fața locului, poliţiştii au identificat atât apelantul cât și prezumtivul autor, un bărbat în vârstă de 26 de ani. Din primele verificări a reieșit faptul că acesta din urmă, văzând cheile în contactul autoturismului, ar fi pornit motorul și ar fi condus aproximativ 20 de metri, intrând într-un gard.

S-a constatat că persoana în cauză nu posedă permis de conducere și se află sub influența alcoolului. Valoarea rezultată în urma testării alcoolscop a fost de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, în scopul prelevării de mostre biologice și al stabilirii alcoolemiei. Acesta este cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.